>>Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren specialist

Indurfloor biedt hoogwaardige bedrijfsvloeren die uitstekend geschikt zijn voor zowel de renovatie van bestaande industriële vloeren als de afwerking van nieuwe of beschadigde betonvloeren. Onze bedrijfsvloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van magazijnen, een cruciaal maar vaak over het hoofd gezien aspect.

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en kwaliteit als het gaat om bedrijfsvloeren. Daarom gaan onze Indurfloor bedrijfsvloeren verder dan de standaardnormen, wat resulteert in vloeroplossingen die langdurige prestaties bieden. Onze focus ligt op het leveren van bedrijfsvloeren die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving.

Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsvloer voor een magazijnrenovatie of voor het afwerken van nieuwe betonvloeren, onze Indurfloor bedrijfsvloeren zijn de ideale keuze.

offerte aanvragen

Bedrijfsvloer afwerking Bedrijfsvloer Cementgebonden Bedrijfsvloer Bedrijfsvloer magazijn Bedrijfsvloer zware industrie Super vlakke bedrijfsvloer Keune Soest

2500 m² bedrijfsvloer per dag

Indurfloor is toonaangevend in het aanbrengen van een hoogwaardige bedrijfsvloer en kan met trots aankondigen dat we dankzij onze geavanceerde aanpak tot wel 2500 m² bedrijfsvloer per dag kunnen realiseren. Door gebruik te maken van de allerbeste materialen en hulpmiddelen zijn we volledig zelfvoorzienend in het voorzien van uw bedrijfsvloer van een gloednieuwe toplaag.

Onze efficiënte aanpak maakt gebruik van een eigen silo systeem, waardoor we in recordtijd nieuwe bedrijfsvloeren van meer dan 2500 m² kunnen creëren. Het toepassen van deze geavanceerde technologie stelt Indurfloor in staat om snel en nauwkeurig te werken, zonder afhankelijk te zijn van externe factoren. Hierdoor garanderen wij niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid in het vernieuwen van uw bedrijfsvloer. Of het nu gaat om de renovatie van bestaande bedrijfsvloeren of het aanbrengen van een toplaag op nieuwe vloeren, Indurfloor staat voor u klaar.

Bedrijfsvloeren beton - voordelen

  • Ruim 2.500 m2 bedrijfsvloer op een dag.
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar.
  • Na 48 uur volledig belastbaar.
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast.
  • Geen bouwkundige wijzigingen door een minimale laagdikte.

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Indurfloor bedrijfsvloeren. Met trots kunnen wij vermelden dat we moeiteloos meer dan 2.500 m2 bedrijfsvloeren van beton per dag kunnen realiseren. Onze geavanceerde aanpak zorgt niet alleen voor snelheid, maar ook voor uitzonderlijk hoge vlakheden die haalbaar zijn bij de toepassing van onze bedrijfsvloeren van beton.

Wat Indurfloor uniek maakt, is dat onze bedrijfsvloeren van beton na slechts 48 uur volledig belastbaar zijn. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw vloer. Bovendien zijn onze bedrijfsvloeren van beton spanningsvrij en zeer slijtvast, waardoor ze bestand zijn tegen de zware eisen van industriële omgevingen. Een bijkomend voordeel van Indurfloor bedrijfsvloeren van beton is het feit dat ze minimale laagdikte vereisen, zonder dat er bouwkundige wijzigingen nodig zijn. Dit resulteert niet alleen in een efficiënte installatie, maar ook in een kosteneffectieve oplossing voor uw bedrijfsvloerbehoeften. Kies voor Indurfloor en ervaar bedrijfsvloeren van beton die niet alleen de verwachtingen overtreffen, maar ook voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Enkele voorbeelden van onze bedrijfsvloeren

  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie