>>Renovatievloer

Renovatievloer

Indurfloor, dé expert in renovatie vloeren, legt jaarlijks talloze nieuwe vloeren aan op diverse locaties. Toch staat het bedrijf vooral bekend om zijn uitmuntende prestaties op het gebied van renovatievloeren. Met een focus op snelheid biedt Indurfloor een oplossing voor vloerschade, die vaak leidt tot aanzienlijke stagnatie of zelfs stilstand van de productie.

Onze aanpak is doeltreffend: door renovatievloeren zorgvuldig in te plannen, kunnen vloeroppervlakken van duizenden vierkante meters, zonder voegen, snel worden gerenoveerd. Behoefte aan een renovatievloer? Vraag direct een offerte aan.

offerte aanvragen

Vloer renovatie Q Park Rotterdam Vloer renovatie parkeergarage Epoxy vloer renovatie Epoxy vloer renovatie Bestaande vloer gefreesd Industriële cementgebonden gietvloer toplaag Vloer renovatie stellingen magazijn Ruw gestorte betonvloer Super vlakke cementgebonden gietvloer toplaag Vloer renovatie loopbrug PU gietvloer aanbrengen loopbrug PU gietvloer loopbrug Diamant schuren tegelvloer PU gietvloer over bestaande tegelvloer Diamant schuren bestaande tegelvloer PU gietvloer over tegels heen

Renovatie vloeren op basis van cement of kunststof

De mortels die wij toepassen voor onze renovatie vloeren zijn geschikt voor bijna elke ondergrond. Dankzij de snelle reactie van het gebruikte materiaal is de vloer na 48 uur op eindsterkte, volledig gebruiksklaar, en bovendien absoluut slijt- en drukvast.

Onze vloerexperts zijn in staat om in korte tijd waarde toe te voegen aan uw vloer, zodat deze weer voldoet aan de hoogste normen en de productie zo min mogelijk wordt verstoord.

Voordelen van vloerrenovatie

Vloerrenovatie brengt verschillende voordelen met zicht mee:

  • Ruim 2.500 m2 vloeren renovatie op een dag.
  • Zeer hoge vlakheid en slijtvastheid.
  • Geen bouwkundige wijzigingen door een minimale nieuwe laagdikte (gem. 3 tot 10 mm).
  • Na 48 uur volledig belastbaar.
  • Spanningsvrij en dampdoorlatend.

Vloerrenovatie nodig? Vraag direct een offerte aan!

offerte aanvragen

Bij Indurfloor streven we naar hoogwaardige renovatievloeren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wij combineren snelheid met vakmanschap. Ontdek de voordelen van onze expertise en neem contact met ons op voor een vakkundige oplossing op maat.

Enkele voorbeelden van renovatie vloeren

  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie