>>Vlakke vloer

Vlakke vloer

In de wereld van hoogbouwmagazijnen, waarin de snelheid van smalle gangen trucks en de algehele veiligheid cruciaal zijn, speelt de kwaliteit van de bedrijfsvloer een essentiële rol. Indurfloor staat bekend om het leveren van een super vlakke vloer die voldoet aan de hoogste normen, waaronder de DIN 15185 norm.

Om de veiligheid en efficiëntie in hoogbouwmagazijnen te waarborgen, is het noodzakelijk om te investeren in vloeren die voldoen aan strenge vlakheidsnormen. Indurfloor biedt de ideale oplossing met zijn super vlakke vloeren, die niet alleen beantwoorden aan, maar vaak zelfs de verwachtingen overtreffen.

Bij nieuwbouw kiezen velen voor monoliet vloeren, die in één vlakke homogene afwerklaag worden uitgevoerd. Helaas bereiken deze vloeren zelden de gewenste vlakheid als ze in de openlucht worden gestort, onder invloed van regen, vorst en andere weersomstandigheden. Indurfloor biedt een oplossing door super vlakke vloeren aan te brengen, zelfs over bestaande bedrijfsvloeren.

offerte aanvragen

Super vlakke vloer Super vlakke vloer Akzo Nobel Bedrijfsvloer super vlakke afwerking Super vlakke bedrijfsvloer Super vlakke vloer distributiecentrum

DIN 15185

Indurfloor is erin gespecialiseerd om de vloer te voorzien van een nieuwe super vlakke industriële toplaag van gemiddeld 8 à 10 mm dik die voldoet aan de DIN 15185 norm. Diezelfde super vlakke vloeren kunnen ook worden aangebracht over bestaande bedrijfsvloeren. Door bijvoorbeeld een herindeling van het magazijn of het verplaatsen van de gangpaden zijn de bestaande vlakheidseisen vaak komen te vervallen.

Functiegarantie en Samenwerking

In nauwe samenwerking met heftruckleveranciers en stellingbouwers kan Indurfloor een gegarandeerde functiegarantie voor het totale magazijn afgeven. De verschillende vlakheidsnormen worden zorgvuldig nageleefd om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Een industriële bedrijfsvloer van Indurfloor voldoet gegarandeerd aan deze eisen.

Voordelen van onze super vlakke vloeren

  • Leg tot ruim 2.500 m2 super vlakke vloer op één dag.
  • Voldoet aan de zeer hoge vlakheidseisen volgens DIN 15185.
  • Volledig belastbaar na 48 uur.
  • Spanningsvrij en extreem slijtvast.
  • Minimale bedrijfshinder, stellingen kunnen blijven staan.

DIN15185 bij Indurfloor

Laat Indurfloor uw partner zijn in het bereiken van de hoogste standaarden voor super vlakke vloeren waaronder de DIN15185 norm. Ontvang een offerte op maat en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van uw magazijn. Samen zorgen we voor vloeren die niet alleen voldoen aan de normen maar deze overtreffen.

Enkele voorbeelden van super vlakke vloeren

 
  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie