>>AutoStore Supervlakke vloeren

AutoStore Supervlakke vloeren

AutoStore systemen

AutoStore is een uniek en internationaal gepatenteerd magazijnsysteem dat ideaal is voor het beheer van kleine goederen in het magazijn, of het nu een nieuwbouw of bestaand magazijn betreft. Door de kunststof bakken in een raster te stapelen is het veruit het meest compacte opslag- en orderverzamelsyteem voor kleine onderdelen op de markt, welke zeer eenvoudig kan worden geïntegreerd in bestaande gebouwen en waardoor de opslagcapaciteit verdubbeld wordt.

Supervlakke vloer

Doordat deze AutoStore systemen veelal in bestaande magazijnen worden geïmplenteerd, wordt men vaak geconfronteerd met bestaande vloeren welke niet voldoen aan de eisen om het AutoStore systeem te kunnen bouwen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van supervlakke vloerafwerking hebben we inmiddels meerdere supervlakke vloeren mogen maken onder de te bouwen AutoStore opslagsystemen.

AutoStore uitgevoerde supervlakke vloeren

De supervlakke vloeren die we onder de AutoStore systemen hebben mogen opleveren waren onderandere voor de systemen van Swisslog, Dematic, Lalesse, Groenewout, Element Logic. Hieronder een aantal foto's van uitgevoerde supervlakke vloeren in Nederland, België, Frankrijk, Duisland waar uiteindelijk een AutoStore systeem op is gebouwd.

Autostore vlakke vloer in bestaand magazijn Voorbereiding Indurfloor onvlakke vloer Autostore Indurfloor supervlakke vloer Autostore uitbreiding Indurfloor supervlakke vloer Supervlakke vloer renovatie Autostore Uitbreiding Autostore Uitbreiding bestaande Autostore Supervlakke vloer Autostore 5500 m2 Autostore supervlakke vloer Oude bestaande vloer onvlak Autostore grid

Meer informatie over de supervlakke vloeren voor een AutoStore systeem

Indurfloor adviseert u graag en geheel vrijblijvend, voor meer informatie en advies bel direct met +31 35 525 79 01 of klik hier voor onze contactgegevens.

Enkele voordelen van de AutoStore supervlakke vloeren

  • Zeer hoge vlakheden volgens de AutoStore Requirements
  • Slijt- en drukvast
  • Zwaar belastbaar en zeer duurzaam
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Stofvrij en onderhoudsarm
  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie