>>Publicaties

Indurfloor Publicaties

Indurfloor heeft de afgelopen jaren verschillende keren de pers gehaald met een aantal verrassende en bijzondere projecten. Onderstaand vindt u een aantal van deze publicaties.


Industriële cementgebonden gietvloer afwerking bij VDL BUS Valkenswaard

De rubberen vloertegels waren dringend aan vervanging toe in de fabriekshal van VDL Bus te Valkenswaard. Na eerder in 2010 en 2012 al ruim 4.500 m2 gerenoveerd te hebben was nu een ander vloergedeelte van 2500 m2 aan de beurt om te renoveren en is er wederom voor de industriële cementgebonden gietvloer van Indurfloor gekozen. Op een gedeelte van ca. 600 m2 is een vloeistofdichte epoxy gietvloer aangebracht ten behoeve van de nieuwe vloeistofbar.

Klik hier om de volledige publicatie te bekijken


Indurfloor trekt verzakte magazijnvloer van Fatboy weer supervlak

Fatboy, jawel, van die overmaatse zitzakken en hangmatten. Een snel groeiend bedrijf met een probleem: de magazijnvloer van het nieuwe magazijn waar Fatboy naartoe wilde verhuizen, was verzakt. Dit leverde een ontzettend onveilige situatie op. Bedrijfsvloeren specialist Indurfloor werd ingeschakeld om de vloer te renoveren naar een supervlakke bedrijfsvloer, geschikt voor smalle gangpaden en een nieuwe reachtruck.


Indurfloor facelift de stelconplaten vloer van InterfaceFLOR

Wat te doen als de oude vloer van Stelconplaten niet meer vlak ligt, herleggen vrijwel ondoenlijk is en tijd voor de aanleg van een nieuwe betonvloer ontbreekt? Indurfloor uit Huizen bood InterfaceFLOR in Scherpenzeel de oplossing met de zogenoemde weekendvloer: een 8 millimeter dikke toplaag die in 48 uur is uitgehard.

Klik hier om de volledige publicatie te bekijken


Indurfloor renoveert opgebruikte magazijnvloer van Industria

Na ruim veertig jaar intensief gebruik was de regelmatig opgelapte magazijnvloer van Industria Technische Verlichting BV in Emmen hard toe aan renovatie. Dit resulteerde in een complete ‘make-over’ van het magazijn met een nieuwe lay-out, nieuwe stellingen en een vloer met een nieuwe toplaag die in drie dagen door Indurfloor werd aangebracht, ruim 3000 m².

Klik hier om de volledige publicatie te bekijken


Indurfloor vloert Sportpaleis Ahoy te Rotterdam

In het regionale dagblad, De Gooi- en Eemlander, heeft Indurfloor in 2005 een prachtig interview gehad over de vloerrenovatie die zij hebben uitgevoerd voor het Sportpaleis Ahoy te Rotterdam. Er was toen de tijd sprake van één van de mooiste opdrachten ooit. Inmiddels heeft Indurfloor zich al weer op meerdere bijzondere projecten bewezen, maar deze blijft toch altijd speciaal.

Klik hier om de volledige publicatie te bekijken


Indurfloor en Arbouw vóór staand en stofvrij vloerenleggen

In de Arbo-wet zijn een aantal verplichtingen opgenomen waar een ieder aan moet voldoen. De moderne verwerkingstechnieken van Indurfloor zijn dan ook niet alleen handig voor de vakman, maar ook goed voor het milieu omdat er minder mortelverspilling en dus minder afval op de bouwplaats achterblijft. In het blad Arbouw-Pijlers van juni 2004 staan daarom ook de voordelen van staand en stofvrij vloerenleggen ten opzichte van de traditionele dekvloeren.

Klik hier om de volledige publicatie te bekijken

  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie