>>Stelconplaten renovatie

Stelconplaten renovatie

Wat te doen als de oude vloer van stelcon platen niet meer vlak ligt, het herleggen vrijwel ondoenlijk is en de tijd voor de aanleg van een nieuwe betonvloer ontbreekt?

Offerte aanvragen

Stelcon platen renovatie Stelconplaten renovatie magazijnvloer Stelconplaten renovatie magazijn Stelconplaten vloer renovatie magazijn Vloerrenovatie stelcon platen

Vloerrenovatie over de bestaande stelcon platen

Indurfloor heeft hiervoor de passende oplossing, een nieuwe toplaag over de bestaande stelconplaten van gemiddeld 10 mm dikte die na 48 uur weer volledig belastbaar is. 

Onderhoudskosten halveren

De onderhoudskosten aan de interne transportmiddelen, die dagelijks over een stelconplaten vloer rijden, zijn schrikbarend hoog. De keuze om de stelconplaten vloer te verwijderen en er daarna een nieuwe betonvloer in te storten is niet de snelste en voordeligste oplossing. De stelconplaten verwijderen inclusief het vlak maken van het zandbed duurt al gauw een kleine week, na het storten van de nieuwe betonvloer moet deze minimaal 3 weken uitharden voor volledige belasting. U heeft dus een productiestop van ca. 4 weken.

2.500 m2 binnen 48 uur 

Indurfloor heeft een systeem ontwikkeld waarmee ze de bestaande stelcon platen vloer, afhankelijk van de aantal vierkante meters, binnen een week geheel gerenoveerd heeft tot één vlakke vloer. Die na 48 uur volledig is te belasten met heftruck verkeer. Om uw productieproces niet te storen, is een uitvoering in diverse fasen natuurlijk ook mogelijk.

Voordelen van stelconplaten vloerrenovatie

  • Stelconplaten vloerrenovatie na 48 uur volledig belastbaar.
  • Slijtvast en bestand tegen intensief heftruck verkeer.
  • Spanningsvrij en dampdoorlatend.
  • Minimale bedrijfshinder de stellingen kunnen blijven staan.
  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie