>>Q-Park Hermitage Zaandam

Q-Park Hermitage Zaandam

Ook hier weer een vloer van Indurfloor

Deze parkeergarage opende per 1 april 2010 haar deuren en in samenwerking met Schilderwerken Bijsmans B.V. heeft Indurfloor B.V. ook deze parkeergarage vloer weer voorzien van de welbekende Q-Park stijl.

De Hermitage: multifunctioneel

De parkeerfaciliteit en het gelijknamige shopping center maken onderdeel uit van De Hermitage. Dit architectonisch hoogstaande complex verenigt wonen, winkelen, parkeren en uitgaan, in het centrum van Zaandam. Na een Albert Heijn, Saturn, Expo en een bioscoop met zes zalen, worden in de loop van 2010 ook nog 105 woningen opgeleverd, verdeeld over een woontoren, grachtenhuizen, Zaanse pakhuizen en 'zaagtandwoningen'.

Twee keer de grootste...

In het najaar van 2010 worden in Q-Park Hermitage 32 oplaadstations voor elektrische auto’s geïnstalleerd, waarmee dit het grootste oplaadstation van Nederland wordt. 30 stations zullen in gebruik worden genomen door de gemeente Zaanstad en twee zijn er voor publiek gebruik. Hiermee speelt Q-Park, samen met de gemeente, in op een maatschappelijke behoefte en loopt vooruit op het wagenpark van de toekomst. Met 900 parkeerplaatsen is Q-Park Hermitage overigens ook de grootste parkeergarage van Zaandam.

Q-Park behoort tot de top 3 van de Europese parkeerbedrijven, met parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie en beheer. Q-Park is herkenbaar aan haar kwaliteit en heeft een portfolio van meer dan 830.000 parkeerplaatsen in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

In Nederland is Q-Park marktleider met 235 parkeerfaciliteiten, waaronder 86 P+R terreinen, in vrijwel alle grote steden. Opdrachtgevers zijn onder andere overheden, projectontwikkelaars, ziekenhuizen en particuliere bedrijven. www.q-park.nl

  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie