>>XPO Oirschot

XPO Oirschot

22.000 m2 Super vlakke vloerafwerking

Door een enorme groei aan internetpakketjes tijdens de coronamaanden heeft de logistieke dienst verlener XPO een extra distributiecentrum in Oirschot in gebruik genomen op het bedrijventerrein Westfields.

Indurfloor heeft in dit distrubutiecentrum ervoor gezorgt dat de aanwezige betonvloer, welke helaas niet voldeed aan de gestelde eisen van de nieuwe gebruiker, geschikt werd gemaakt voor een smalle gangen inrichting voor optimale orderpicking.

Super vlakke bedrijfsvloer

Om de nieuwe trucks goed te kunnen laten functioneren, moest de bestaande betonvloer overlaagd worden met 30 mm extra toplaag om verstoring van de nieuwe systemen door de wapening te voorkomen.

Indurfloor is gespecialiseerd in dit soort opdrachten.  Wanneer er extra hoge eisen aan het vlakheidsniveau van de bedrijfsvloer worden gesteld dan biedt Indurfloor hiervoor de meest geschikte oplossing.

In dit geval is er gekozen voor een nieuwe bedrijfsvloer die voldoet aan de vlakheid volgens de norm DIN 15185. En tevens moest er een bepaald gedeelte geschikt gemaakt worden voor een AutoStore systeem.

Na een schriftelijke meetrapportage door een onafhankelijk adviesburo achteraf is gebleken dat Indurfloor met het toegepaste vloersysteem, ruim binnen de normen is gebleven, waardoor het magazijn direct ingericht kon worden en klaar was voor de eindgebruiker.

Betonvloer onvlak Verwerking super vlakke Toplaag Indurfloor Onderlaag voorbereiding Suoer vlakke Toplaag Super vlakke Toplaag 22.000 m2 Super vlakke Toplaag XPO Oirschot Onderlaag XPO Oirschot XPO Oirschot onderlaag Smalle gangen hoog bouw super vlakke vloer DIN 15185 vlakke vloer magazijn 22.000 m2 Smalle gangen super vlakke vloer Indurfloor Toplaag XPO Oirschot Smalle gangen magazijn XPO Oirschot

Meer informatie over de super vlakke vloeren van Indurfloor

Indurfloor adviseert u graag en geheel vrijblijvend, voor meer informatie en advies bel direct met +31 35 525 79 01 of klik hier voor onze contactgegevens.

Enkele voordelen van de AutoStore supervlakke vloeren

  • Zeer hoge vlakheden volgens o.a. DIN 15185 
  • Slijt- en drukvast
  • Zwaar belastbaar en zeer duurzaam
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Stofvrij en onderhoudsarm
  • Ruim 2.500 m² bedrijfsvloer op een dag
  • Zeer hoge vlakheden haalbaar
  • Na 48 uur volledig belastbaar
  • Spanningsvrij en zeer slijtvast
Indurfloor B.V. Bedrijfspresentatie